Uutiset

Eipähän ole tullut sivuja päivitettyä hetkeen.. 
Pikaisesti: Cilla (Wildfay's Sails In The Breeze) ja Maikku (Kenkku Hitoksee Mie Romahan) suorittivat v. 2020 molemmat kaksi VAHI1-tulosta. Hirvikokeet jäi pitämättä, mutta kassellaan niitä sitten syssymmällä. 

Maikusta tuli toistamiseen äiti <3 yhteensä 8 pentua syntyi 24.3. Kaikki pennut on varattu.

Maikku ahkeroi viikonloppuna. Perjantaina kasvattaja Riikka vei Maikun toiseen LUME-kokeeseen, josta napsahti toinen vaadittava ykköstulos ja KVA-M arvo. Ensimmäinen Kenkku tällä tittelillä, onnea kasvattajalle! 

Lauantaina Maikku jatkoi töitä, kun sen siskopuolen huoltaja Jenna vei Maikun ja Raisun Ruotsinpyhtäälle LUT-kokeisiin. Tuloksena nopea A49 ja hyväksytty LUO, joten toinen käyttövalion arvo KVA-L tuloksena lauantailta. Tuplaonnittelut kasvattajalle! 

 

Lisään koekertomukset Maikun sivuille kun ehdin (ja muistan). 

Elvis (Wildfay's Sea Breeze) voitti kolmannen kerran peränjälkeen rotujen välisen vesiriistaottelun, lajin epävirallisen sm-kokeen Vihdissä 2.9.2017. Tulos oli veri1 26 pistettä, tuomarina toimi Johan Carlson. 

Cilla ja Maikku kävivät Norjassa Senjan saarella elokuun loppupuolella mejäilemässä. Cilla sai ykköstuloksen ja saa kunnian liittää nimensä eteen NO JVA sekä POHJ JVA "arvonimet". Maikku sai tuolta reissulta reippaasti kokemusta :)

Maikku jäljesti itsensä mejässä VOIttajaluokkaan, jossa startannee ensi vuoden puolella.

Mukulat on kasvaneet hyvin ja näyttävät jo ihan koirilta. Eihän ne kauan enää kotinurkissa pyöri, vaan pääsevät oikeisiin koteihinsa parin viikon päästä. 

Kaikille ipanoille löytyi oikein mukava ja metsästävä koti. Nyt peukut pystyyn että kaikki menee hyvin ja uudet ihmiset on tyytyväisiä tulokkaisiin. 

Jepen ja Cillan pennut syntyivät lauantaina aamupäivällä 18.3.2017. Kokoonpano on yksi tyttö ja kaksi poikaa. Hankalasta synnytyksestä huolimatta kaikki voivat hyvin.

Jos pentu metsästävistä vanhemmista kiinnostaa, niin otapa rohkeasti yhteyttä!

Sivut